Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ με τη μπάντα του

Στον αειφόρο *Δρόμο του ιερού ποταμού Στρυμόνα* της UNESCO Σερρών σε συνεργασία με την ΠΡΑΞΙΣ εντάσσεται η μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, με προσκεκλημένο από το ΡΟΔΟΝ FM , έναν από τους καλύτερους νέους performer, o Κωστής Μαραβέγιας .
Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 9.30’ μμ. στο bar OTRO,
o Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει το ‘maraveyas ilegal live’ με τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά αλλά και διασκευές της μεσογειακής σκηνής (Βαρκελώνη, Παρίσι, Ρώμη, Οράνο).

Ενέργεια, ρυθμός, πάθος, εξωστρέφεια και εκρηκτικότητα συνθέτουν αυτή τη δίωρη γιορτή που επιμελείται ο μοναδικός περφόρμερ.

Φωνή ζεστή, γνώριμη που τυλίγει κοσμοπολίτικες και ζωηρές μουσικές ξεσηκώνει τους θεατές και τους κάνει μέρος της παράστασης. Μία παράσταση με θεατρικά στοιχεία, που δεν ζητά απλώς, αλλά προκαλεί τη συμμετοχή του κοινού της!

Με άλλους τέσσερις συναρπαστικούς μουσικούς στη σκηνή, ο Κωστής Μαραβέγιας μας αφηγείται τις δικές του ιστορίες καταθέτοντας τη δική του πλευρά της ζωής και δείχνοντας μας πως τελικά… “La vita e bella”!

Στο τέλος το κοινό χορεύει ακόμα στο ρυθμό των Maraveyas ILegal και τραγουδά τα ‘Παράνομα Θαύματά’ τους..!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους διαδικτυακούς τόπους:

www.myspace.com/maraveyas
www.maraveyas.net

Τη μπάντα συνθέτουν οι:

Κωστής Μαραβέγιας (φωνή,ακορντεόν, πλήκτρα, κιθάρα)
Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα)
Ιλάν Μανουάχ (σαξόφωνα, πλήκτρα)
Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο)
Γρηγόρης Ντάνης (κιθάρες)

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.