Δηλαδή όλα είναι καλά με τους ξένους ? Δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα?

Η καμπάνια «ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ» αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης που στοχεύει στην καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας.

Απευθύνεται κυρίως σε νέους και προσπαθεί να τους ευαισθητοποιήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή στα κοινά. Στην Ελλάδα το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ) είναι το όργανο που συντονίζει τις δράσεις της αντιρατσιστικής εκστρατείας, Η ΠΡΑΞΙΣ ιδρυτικό μέλος του ΕΣΥΝ συμμετέχει στην *Εβδομάδα κατά του ρατσισμού* με την πραγματοποίηση της συναυλίας με την Μόνικα

Η Μόνικα, το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο μέσα στο 2008, ξεκίνησε την πρώτη της χειμερινή περιοδεία με αλλεπάλληλα sold out όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας που εμφανίσθηκε. Την Κυριακή 22 Μαρτίου, η Μόνικα θα εμφανιστεί στο BAR OTRO στις Σέρρες.
Η Monika κατάφερε με τον πρώτο της δίσκο να δημιουργήσει την κατηγορία “αγγλόφωνη θηλυκή τραγουδοποιός – τραγουδίστρια” στην Ελλάδα και να μας κάνει να πιστέψουμε ξανά στις δυνατότητες της ελληνικής ροκ σκηνής. Ξεκινώντας την πρώτη της χειμερινή περιοδεία, θα εμφανιστεί στις Σέρρες με την μπάντα της (τύμπανα, μπάσο, κιθάρα, τσέλο, πιάνο), με όλα φυσικά τα τραγούδια του «Avatar» αλλά και διασκευές που θα ξαφνιάσουν.
Με προπομπό το single «Over The Hill», η Μonika συστήθηκε δισκογραφικά στο Ελληνικό κοινό τον Μάιο του 2008 με πρώτο album το «Avatar» που κυκλοφόρησε στην Archangel Music. Οι προσδοκίες για την δουλειά της δημιουργήθηκαν περίπου 3 χρόνια πριν, όταν εμφανίστηκε ζωντανά στην Γιορτή Της Μουσικής ερμηνεύοντας τα τραγούδια της. Από τότε ακολούθησαν συναυλίες με τους Calexico, οι οποίοι συνεργάστηκαν και στον δίσκο της, συναυλίες με τους Antony & the Johnsons και συμμετοχές σε διάφορα festival όπως το Synch Festival του Ιουνίου.
Με ένα φάσμα επιρροών που ξεκινά από Beatles, Χατζιδάκι, ορχηστική pop των 60’s και φτάνει μέχρι την κιθαριστική pop των 90’s, η Μόνικα ακουμπάει στην folk, σε μια γενναία, αγνή pop αλλά και στο indie rock ύφος με το οποίο μεγάλωσε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ στο BAR OTRO με την υποστήριξη του ΡΟΔΟΝ FM

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.