Λογω ακύρωσης συμμετοχής αναζητουμε εναν participant gia : Training course, “AGIT – POP”, από 8TH – 16 TH SEPTEMBER 2014 (LORCA, MURCIA) SPAIN (Λογω ακύρωσης συμμετοχής αναζητουμε εναν συμμετέχων gia: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, “AGIT – POP”, από 8ο – 16 TH Σεπτέμβριο του 2014 (LORCA, MURCIA) ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στην Ισπανία, Lorca, Από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2014
Λογω ακύρωσης συμμετοχής ενός από τους συμμετέχοντες από το Ελληνικό γκρουπ,
αναζητούμε έναν / μια κάτοικο Ελλάδας, που θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα στην Ισπανία: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, “AGIT – POP”, από 8 TH – 16 TH Σεπτέμβριο 2014 (LORCA, MURCIA) ΙΣΠΑΝΙΑ
Η ανταλλαγή υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + και καλύπτει όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής, ενώ επιστρέφονται και έως 360 ευρώ από τα έξοδα ταξιδίου.
Όποιος ενδιαφέρεται ΝΑ συμμετάσχει Μπορει ΝΑ στείλει ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ praxis@praxisgreece.com , αναφέροντας στον τίτλο του e-mail τον κωδικό «AGID – pop».
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: praxis@praxisgreece.com ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ μέσο επικοινωνίας. ΔΕΝ Facebook! ?)
Agit-pop είναι ένα πρόγραμμα κατάρτισης για τους νέους εργαζόμενους, τους νέους και τους φορείς που εργάζονται με νέους. Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δημιουργήσει εργαλεία για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων των φύλων, για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις παγίδες του έρωτα, και να ενθαρρύνουν την ανεκτικότητα έναντι διαφορετικών μοντέλων συναισθηματικότητα μέσω δημοφιλή υλικά του πολιτισμού. Μέσα από αυτή την πορεία θέλουμε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους ρόλους των δύο φύλων επιστροφή στην ομαλότητα και να ενθαρρύνουν την ενεργή, επιχειρηματική, και υπεύθυνη γυναικείους ρόλους? οι δύο κύριες αιτίες της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και της εργασίας είναι η φροντίδα μετά τον άρρωστο και τη ρομαντική αγάπη, δύο στοιχεία που συνδέονται στενά με το genre ρόλους και να συνεχιστεί για γενιές. Οικονομική εξάρτηση και το ρομαντικό ιδεώδες της αγάπης είναι δύο από τις αιτίες της βίας με βάση το φύλο, μια μάστιγα που μαστίζουν όλο τον κόσμο.
Τα θέματα που αντιμετωπίζονται στην πορεία θα είναι: το φύλο και το φύλο, τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, τη θηλυκότητα και την αρρενωπότητα στην ποπ κουλτούρα, τη ρομαντική αγάπη σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μη-ετεροφυλοφιλικής σεξουαλικής και συναισθηματικής προσανατολισμούς, την πραγματικότητα μας και η πραγματικότητα των νέων μας, νέα δημιουργία ρόλων, και την ποπ κουλτούρα υλικά.
Αυτή είναι η αφετηρία ενός μεγάλου ταξιδιού, όλα θα είναι γεμάτα από τα κίνητρα και τις προσδοκίες και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για το έργο που πρόκειται να εγκριθεί και να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας και να μας ως εργαζόμενοι της νεολαίας.
Σας ενθαρρύνουμε να κρατήσει κίνητρα και ενεργό από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου (και όχι μόνο) και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαφάνεια, την ανταλλαγή όλων των πληροφοριών σε ιστοσελίδες σας, εάν το έργο τελικά εγκριθεί, για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και την αξιολόγηση κάθε βήμα του έργου.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Από 8 Σεπτέμβρη (ημέρα άφιξης) σε 16 Σεπτέμβρη (ημέρα αναχώρησης).

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.