Για 2η χρονιά συμμετοχή στην Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και τα Κέντρα Πρόληψης «Checkpoint» προγραμματίζουν σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης.
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα στην οδό Πιττάκη στο Μοναστηράκι θα διανέμονται δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό και θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν εξέτασης για HIV με τη μέθοδο «rapid test». Θα υπάρχει επίσης μουσική και άλλες δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο της δομής «Ath Checkpoint».
Στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και 12 οργανώσεις και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης προγραμματίζεται τριήμερο εκδηλώσεων από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ειδικά περίπτερα ενημέρωσης, δωρεάν διανομή προφυλακτικών, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, έκθεση φωτογραφίας, ποδηλατοδρομία και με ένα ξεχωριστό event στους ρυθμούς των κρουστών της ομάδας «Paranaue».

Το Σάββατο θα διανεμηθούν δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό στα Ιωάννινα, στο Ηράκλειο, στην Τρίπολη, στη Ρόδο, στη Χαλκίδα, στο Κιλκίς, στις Σέρρες, στην Κοζάνη, στην Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη, στην Καβάλα, στη Νάουσα, στη Σύρο, στα Γρεβενά και στην Κατερίνη.

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.