Αυτή η Ημέρα της Γης, ας πάρει πραγματικά μεγάλα πράγματα γίνεται για τον πλανήτη μας. Τι περιμένουμε; Η ώρα είναι τώρα

Η κίνηση συνεχίζεται.
Μπαίνουμε τώρα το 46ο έτος της ένα κίνημα που συνεχίζει να εμπνέει, να προωθεί ιδέες, ν ανάψει το πάθος, και να παρακινήσει τους ανθρώπους σε δράση.
Το 1970, το έτος της πρώτης Ημέρα της Γης, η κίνηση έδωσε φωνή σε μια αναδυόμενη συνείδηση, διοχετεύοντας την ανθρώπινη ενέργεια προς τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Σαράντα έξι χρόνια αργότερα, θα συνεχίσει να ηγείται με καινοτόμες ιδέες και με τη δύναμη του παραδείγματός μας.
Και έτσι ξεκινάει. Σήμερα. Δικαίωμα εδώ και τώρα. Ημέρα της Γης είναι κάτι περισσότερο από μία ημέρα η – 22 Απριλίου 2016. Είναι μεγαλύτερο από την εκκίνηση σε ράλι όταν παίρνουν θέση.
Από αυτή τημ Ημέρα της Γης και πέρα, ας δημιουργήσουμε μεγάλα πράγματα . Ας φυτέψουμε 7,8 δισ δέντρα για τη Γη. Ας σταματησουμε τα ορυκτά καύσιμα και να κάνουμε τις πόλεις 100% ανανεώσιμες πηγές. Ας πάρουμε την ώθηση από τη Σύνοδο Κορυφής του Παρισιού του κλίματος και να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό.
Ας ξεκινήσουμε τώρα. Και ας μην σταματήσει ποτέ!
*Το σχολείο πάει …Μουσείο* υποστηρίζει ο Όμιλος Σερρών για UNESCO με την ΠΡΑΞΙΣ στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών.
Είσοδος ελεύθερη
Τηλεφ επικοινωνίας 23210-99395
Διάρκεια προγράμματος 22-4-16 έως 15-5-16
Εθελοντές, είναι η Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο , τους Ευρωπαίους εθελοντές, με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ακης Μακαρά Χορηγοί επικοινωνίας, www.eproodos.gr, http://www.serresparatiritis.gr, www.e-simerini.com,
www.aposerres.gr, www.rodonfm.net www.allanea.gr.
Με την αιγίδα της EEE για UNESCO

Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.